Dubbele gevechten

Dubbele gevechten zijn begonnen in Ruby & Sapphire. Dan moet je 2 Pokemon hebben, en een goede tactiek hebben. Maar bij Diamond & Pearl zijn wat meer strategieën bedacht:

Bij een paar plaatsen, daar kan je met computerspelers samen lopen en vechten. Heb is maar in een bepaalde plaats. Maar nog in gras, kan je aangevallen worden. En als je 2 trainer tegenkomt, vecht de andere mee. Als je 2 Pokemon in de bosjes tegenkomt, dan kan je niet meteen 1 vangen, je moet 1 doden en dan kan je de andere vangen. Maar je moet opletten als je maatje niet de Pokemon verslaat.

Hier zijn alle plaatsen waar je de trainers kan vinden die met je lopen:

Eterna Forest Als je voor het eerst erin bent, kom je een meisje tegen. Ze is bang voor Team Galactic, dus ze wil dat jij haar helpt om uit het bos te gaan. Ze heeft een Chansey:

Eterna Forest
Wayward Cave Als je de Wayward Cave hebt gevonden, ga je naar binnen dan moet je een meisje weer zoeken, dan breng je haar naar de uitgang, ze heeft een Kadabra:

Wayward Cave
Iron Island Als je naar Iron Island komt, zie je een jongen die op Heer Aaron lijkt van Pokemon film 8. Hij wilt je helpen om je de geheime uitgang te laten vinden. Hij heeft een Lucario. Als je bij het einde bent, moet je nog wat plaats hebben voor in je team, hij geeft je dan een Riolu ei, de voor-evolutie van Lucario. Als je geen plaats hebt, maak plaats en ga terug:

ironisland
Victory Road Na de Nationale Pokedex, is er een nieuwe weg van de Victory Road om naar Route 224 te gaan. Als eerst moet je langs mist, dat mist moet je weg halen. Heb je het gedaan, dan kom je een meisje tegen om mee te gaan. Ze heeft een  Arcanine:

victoryroad
Stark Mountain Na de Nationale Pokedex, als je naar de Stark Mountain gaat, kom je een meisje tegen die je wilt helpen. Breng haar naar de Vulkaan Rots. Je moet met haar praten bij de Survival Area voor Heatran. Ze heeft een Claydol:

Stark Mountain
Advertenties

2 gedachten over “Dubbele gevechten”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: