Treasure Town

Net als de Time & Darkness versies, Explorers of the Sky heeft een stad: Treasure Town. Deze is van Darkness & Time naar Sky, maar hier zijn een paar veranderingen gekomen. Hier zijn alle plekken:

Kecleon Winkel & Kecleon Handige dingen De Kecleon Winkels zijn weer terug! Hier kan je je geld uitgeven die je van de grotten hebt gevonden. De groene Kecleon verkoopt voedsel, draagbare spullen, genees spullen, gummis en meer. De paarse Kecleon verkoopt TMs, orbs en sleutels. Je ziet soms ook Kecleon in een grot dingen verkopen! Probeer daar niet te stelen!

treasuretown-kecleon

Kangaskhan Itembeschermer Als je naar een grot gaat, en als je verslagen bent, dan raak je een paar (vaak speciale) items kwijt. Als je speciale items hebt, dan kan je die snel laten ‘dumpen’ als je dat wilt. Maar in deze plek, heeft Kangaskhan een itembank. In zet je een paar items in om het te beschermen. Dit is voor je eigen risico als je bent verslagen.

.treasuretown-kangaskhan

Xatu Schatopenaar In de oude mystery dungeon vind je schatten in de grotten. Je kan het door Xatu laten openen. Het kost 150 Pokedollars, Xatu will open the chest for you and you will be able to keep whatever item that the chest holds.

treasuretown-xatu

Electivire Link Shop Net als de andere spellen kan je hier als je meer dan 4 aanvallen hebt terugleren. Dat kan bij de Electivire’s Link shop. Daar leer je de aanvallen terug die je moest leren, helemaal gratis.

treasuretown-electivire

Chansey’s Hut Voor bedankjes bij missies, krijg je een ei. Soms is het een speciale Pokemon of een Pokemon met een speciale item. Om het uit te laten komen, is het in Chansey’s Hut. Na een paar dagen komt het uit

treasuretown-chansey

Duskull Bank Net als de items, wanneer je af bent in een grot, verlies je ook geld . Hier beschermen je het geld die je hebt, en dit gaat niet (net als een echte bank) failliet. Dit kan je bewaren voor Xatu of voor Kecleon

treasuretown-duskull

Marowak’s Dojo Als je wilt trainen zonder naar een echte grot te gaan, is Marowak’s Dojo wat voor jou. Hij heeft heel veel tegenstanders van verschillende levels. Ze helpen je om te gaan trainen, maar zet alles in de bank. Na lang wachten, kan je naar een speciale grot.

treasuretown-marowak

Spinda’s Café Als je naar het einde gaat van de Treasure Town zie je iets nieuws; Spinda’s Cafe. De Café  geeft je 2 nieuwe winkels en nog wat speciaals. Je kan drinken, met een item van jou voor weinig geld. De nieuwe items, hebben andere effecten, je kan het gebruiken als een normale item.
spindacafe

Explore Recycle & Grote schatten Aan de andere kant zijn de bazen Wobbuffet & Wynaut. De 1e is de Explore Recycle, begeleid door Wynaut, daar kan je oude dingen weer nieuw maken. Als je het te vaak doet met dezelfde item wordt het slechter. De grote schatten kraam, begeleid door Wobbuffet,  is een loterij voor een beetje geld. De prijzen zijn altijd verschillend

wobbuffetwynaut Wigglytuff Guild

Croagunk’s Swap Shop

Op de 2e verdieping kan je items mixen, je vind hier de Croagunk Swap Shop. Hier kan je 2 items in 1 maken.

treasuretown-croagunk Chimecho’s Assembly

Op de 1e verdieping kan je aan Chimecho vragen voor je team te bewerken.

treasuretown-chimecho

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: