Cadeaus

Net als bij andere spellen, kan je van trainers een Pokemon krijgen, daar staat dan je eigen ID op. Hier zie je alle van HeartGold en SoulSilver

#175 Togepi De 1e die je kan krijgen is een ei van Togepi. Dit is een mysterieuze ei, die je al vroeg kan halen. Als je Falkner hebt verslagen, kan je aan Professor  Els vragen wat voor een Pokemon het is. Hij is in Violet City’s PokéMart. Als hij uitkomt weet je wie een Togepi is, en je krijgt de Egg move: Extrasensory

Lv. 1
togepiegg
#021 Spearow De volgende cadeau is niet echt een cadeau waard. In de grot in het noorden van Goldenrod, kom je grotbewaker Randy tegen. Hij vraagt of je de Pokemon met brief kan versturen naar iemand van Route 31. Als je het accepteert geeft hij je een Spearow. Als je hem bij je houdt, pakt hij hem terug.

Lv. 20
spearowgift
#133 Eevee De volgende is een Eevee. Na het stoten in Rekening in Ecruteak City, zal hij aan zijn huis in Goldenrod terugkeren. Bezoek daar hem en hij zal je Eevee aanbieden die hij heeft gebruikt om het Wifi te testen dat hij enkel opstelde. De Eevee is level 5 maar bevat niets speciaals

Lv. 5
billeevee
#213 Shuckle Als je Chuck hebt verslagen in Cianwood City, ga naar het zuid-westerse huis in Cianwood City waar iemand Shuckle wilt stelen. Hij bied je de Shuckle aan. Hij heeft een Berry Juice. Het is niet jouw Pokemon, de OT, ID & Naam is niet van jouw, maar van die trainer.

Lv. 20
shuckle
#236 Tyrogue Als u in de middeningang van Mt. Mortar gaat en neer de weg al manier aan de kelderverdieping volgt, zult u spoedig de Karate King zien, de vroegere leider van het Dojo in Saffron City, daar opleidt in afzondering ontdekken. Hij zal u aan een slag uitdagen en als u wint, zal hij u een Level 10 Tyrogue geven.

Lv. 10
tyrogue
#147 Dratini Als je Clair hebt verslagen in de Blackthorn Gym, zendt ze je op een missie van Dragon.s Den. Diep binnen het hol zult u een gebouw met de oudsten ontdekken. Deze Oudsten zullen u vragen stellen over hoe u uw Pokémon opheft. Nadat de vragen worden beantwoord, zal hij u een Dratini geven. Als u zijn vragen met de medelevende reacties beantwoordt, zal Dratini de speciale beweging kennen; ExtremeSpeed. Als u don’ t het antwoord met die reacties, zal het enkel zijn basisbewegingen kennen

Lv. 15
dratinigift
#001 Bulbasaur, #004 Charmander & #007 Squirtle – “Kanto Starters” De 2 starter zal je vinden Pokémon zijn die de trainers beginnen met wanneer zij met de reis in Kanto beginnen. In Hart Gouden & Het Zilver van de ziel, wordt deze Pokémon verkregen door Professor Oak te bezoeken nadat u alle 16 Kentekens en het verslaan van Rood hebt verkregen. Hij zal u op uw succes complimenteren en zal u één van deze Pokémon verstrekken. Zoals met alle aanzetten, zullen zij op Level 5 zijn.

Bulbasaur Ivysaur Venusaur
Charmander Charmeleon Charizard
Squirtle Wartortle Blastoise
kantostarter
#252 Treecko, #255 Torchic & #258 Mudkip – “Hoenn Starters” De 3e en de laatste starter zal u vinden Pokémon zijn die de trainers beginnen met wanneer zij met de reis in Hoenn beginnen. In Hart Gouden & Het Zilver van de ziel, wordt deze Pokémon verkregen door een persoon in Co. Silph in de Stad van de Saffraan te bezoeken nadat u Rood (te bevestigen activering) hebt verslagen. Hij zal u verstrekt u één van deze Pokémon complimenteren. Zoals met alle aanzetten, zullen zij op level 5 zijn.

Treecko Grovyle Sceptile
Torchic Combusken Blaziken
Mudkip Marshtomp Swampert
hoennstarter
Advertenties

47 gedachten over “Cadeaus”

  1. ik wil wel
   maar hoe gebruik je het en waar??
   en hoe kan je Arceus vangen?????
   en hoe kan jij dat naar mij versturen??

  2. hoe,waar en in welk spel kan je de flute voor arceus krijgen?
   en kan je dan alsjeblieft ook zeggen hoe het precies werkt?

   1. hoe dan ik heb namelijk pokemon: diamond, platinum, soulsilver en black 🙂

   1. Als je het spel opstart moet je als je bij het main menu bent (waar staat new game enzo) op B drukken en dan B + Select + Up.

 1. je weet wel die weg naar de victory road ik kan niet door die klote polities ze zeggen this way is blocked for a time come back als time past waneer kan ik er door? I NEED HELP! ik kan niet verder komen of vertel me hoe die mijn werkers weg gaan HELP!!! HELP ME ASTJEBLIEFT!!!! ik kom niet verder en hoe kan ik die power plant maken? ik hoop dat iemand reageert!!!!!

  HEEEEELP!!!!!!!!!!!! heb medelijden!!!!

 2. Eevee krijg je in Goldenrod city.
  Daar zit zon huisje daar kan je een Eevee halen hij is level 5.

  TIP: Wil je er meer probeer dit in dat Pokemon verblijf huisje:
  Ditto en Eevee als je het goed doet leggen ze 2 eieren.
  En anders 1 per 10 minuten.

  1. Ik vindt Rotom niet waar kan je dat vinden ?
   heb dat nodig voor in het gebouw van saffron city.
   In Cerulean City, lukt het niet voor die stroom terug goed te krijgen.
   Blijkbaar in Vermilion City bij die snorlax zak je hem niet kunnen wakker maken want heb 2 verschillende fluiten: Red Flute en Yellow Flute.
   In fuchsia City zijn ze aan het werken en ik geraak er niet door.
   Als ik bij geen van deze 3 kan worden verder geholpen, kan ik niet verder.
   wie kan me helpen ?

   1. Net de radio kan je Snorlax wakker maken.
    Bovenin je ziet het niet.
    Beetje bewegen en je hebt het muziekje,.

   2. je moet een beetje bovenin je pokegear radio en dan stat er pokemon flute

   3. Beste,

    Ik heb het nog eens geprobeerd maar de snorlax wordt niet wakker.
    Maar ook met andere zaken zit ik helemaal vast.
    zoals bij Cerulean City bij de elektriciteit dat niet gaat. ik kan niets vinden om in gang te krijgen.
    Ook vindt ik niets bij fushia City om de 2 mijnwerkers te laten weggaan.
    kun je me aub mailen naar bjorninatje@hotmail.com.
    Dat gaat iets makkelijker.

    Mvg Bjorn

   4. ik he een e-mail naar je gestuurd met twee oplossingen de ander weet ik zelf ook niet als je het weet stuur dan een e-mail terug naar maxmaassen2@live.nl en zet dan de opslossing er in

    mvg, Max

   5. Je moet eerst een dief tegenkomen in de gym van Misty. Die zal vluchten en dan kun je surfen of op de grond zul je het stuk vinden voor de generator. Geef dit stuk aan de PowerPlant en je kan de magnet Train gebruiken.
    Om Snorlax wakker te maken moet je in Lavender Town zijn na de Power Plant het weer doet.Zal de directeur van de RadioTower je een nieuwe zender geven voor op je radio speel dit af bij Snorlax en hij zal ontwaken. Effe nog dit na het PowerPlant mysterie zul je Lt.Surge tegenkomen voor een rematch en kun je ook Zapdos vangen. Moest je hulp nodig hebben ik zal je graag helpen hier is mijn msn feniks16@msn.com

  1. eevee krijg je van bil in goldenrod city en de 16de gym leader is er niet je moet die zoeken nadat je 15 badges hebt (hij is op cinnabar island).

 3. waar kan je de starters pokemon van diamond krijgen?
  en ook kan ik die bleu orb niet vinden ik ga steeds naar dat huisje maar krijg hem nooit en ik heb red al verslaan

  1. Starters van pokemon DPPt zijn niet verkrijgbaar speel je HG moet je red veslaan en de kanto starter van prof. oak nemen en naar M.Pokémon gaan en het aan M.Pokémon vragen.

  2. Welke versie heb je precies als je Soul Silver hebt krijg je de Red Orb voor Groudon.Heb je Heart Gold dan is dit de Blue Orb en kun je Kyogre vangen als je beide Orbs hebt moet je spreken met Professor Oak en krijg je een Green Orb voor Rayquaza.

  1. Het Arceus event is er niet meer maar je had in Platinum enz.. had je een event dat je een Azure Flute kreeg waar je Dialga en Palkia hebt gevangen. In HG/SS kun je die Arceus gebruiken om een LVL 1 Gyratina,Palkia of Dialga te krijgen. In de grot van de Unown moet je zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: