Een toernooi!

Er is een nieuw toernooi gekomen! De Secret Top Toernooi (http://cphulpvantoan.wordpress.com) gaat weg! Hier kunnen totaal 50 personen meedoen! Elke ronde valt er 1 af! Maar het kan tussen 2 dingen gaan! Over Pokemon, maar ook over Club Penguin. Maar ik stel ook niet zo’n vragen van: Hoe spreek je Arceus uit in Amerika? Maar ook niet van: Hoe oud bestaat Club Penguin? Want mensen van Pokemonnieuws kennen niet Club Penguin en de mensen van CPhulpvantoan niet van Pokemon! Er zijn 5 gelukkige winnaars! Dit zijn de prijzen:

  1. De eerste plaats zijn de prijzen: Je krijgt 15 zwarte munt (prijzenwinkel Pokemonnieuws), en 100 punten (prijzenwinkel CPhulpvantoan).
  2. De tweede plaats zijn de prijzen: Je krijgt 50 groene munten (prijzenwinkel Pokemonieuws) en 75 punten (prijzenwinkel CPhulpvantoan).
  3. De derde plaats zijn de prijzen: Je krijgt 75 blauwe munten (prijzenwinkel Pokemonnieuws) en 50 punten (prijzenwinkel CPhulpvantoan).
  4. De vierde plaats zijn de prijzen: Je krijgt 75 gele munten (prijzenwinkel Pokemonnieuws) en 25 punten (prijzenwinkel CPhulpvantoan).
  5. De vijfde plaats zijn de prijzen: Je krijgt 100 rode munten (prijzenwinkel Pokemonnieuws) en 12 punten (prijzenwinkel CPhulpvantoan.

Binnenkort een banner met HTML Link voor je site!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s